Bergentur !Hei igjen alle sammen.

Denne helgen har vært helt super, synd den brått var over. Fredagen brukte jeg til å slappe av, og lade opp til lørdagens tur på byen.
Det var min første tur på byen etter jeg fylte 18, så følte det var på tide å komme seg ut å få testet utelivet. Det var egentlig ikke noe spesielt, men da har jeg gjort det. Jeg dro til Jeanett i halv 9 tiden, og ordnet oss og drakk litt der før vi ble kjørt ned til byen. Klokken ble fort halv 12 før vi kom oss ned, men er jo ikke mye som skjer før det uansett. Det var en super kveld, og jeg var helt død da jeg endelig var klar til å legge meg klokken 7 på morgenen. Huff.. ble ikke mye søvn den ?natten? nei.

Men nok om det. Nå er det bare 5 skoledager igjen før høstferie! Jeg klarer nesten ikke å vente.. er så mye som skjer. Det beste som skjer er vel Bergenturen jeg skal på med en venninne! Det skal bli så bra. Har alltid hatt lyst til å dra til Bergen, og nå skal jeg. Endelig! Gleder meg som en liten unge, haha.

Har du vært i Bergen før?

<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne Karlsen

Susanne Karlsen

18, Moss

Jeg er en jente på 18 år. Jeg blogger om hverdagen min, det som interesserer meg og mye mer. Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt i kommentarfeltet. Eller på mail; susanne-93@hotmail.com :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits