If you could just listen to me..

Det er så mye. Jeg har ikke ord.  Det er så mye jeg vil si, så mye jeg vil forklare.. så mange jeg vil snakke med - men det er ikke alltid så lett. Jeg prøver og prøver, men får ingenting tilbake. Jeg orker ikke mer, det sliter meg helt ut. Jeg skulle bare ønske du forstod meg, at du forstod hva jeg prøver å si, hva jeg egentlig vil. Men du ignorerer meg, du ignorerer alt jeg sier.. du bryr deg ikke. Jeg savner deg, mer og mer for hver dag som går. Men du forstår meg ikke. Egentlig er det forstålig, men jeg skjønner det bare ikke. Det var så bra, så lenge! Hvorfor skal det være slik nå. Du skulle bare visst - og du hadde visst det, hvis du bare hørte på hva jeg har å si. Men du vil ikke, du bryr deg ikke. Men jeg er villig til å vente - uansett hvor lang tid det tar.

 

<3

3 kommentarer

Andrea

12.sep.2011 kl.21:49

Lykke til, kjempebra skrevet<333

kommenter gjerne tilbake<3

stupidgirlsandrudeboy

12.sep.2011 kl.21:54

så trist, men så søtt samtidig, håper det går bra med deg <3

Madelaine Athina

12.sep.2011 kl.22:29

Uansett så er jeg her for deg jenta mi! Aldri tvil i ett sekund, vet jeg er fjern til tider! Men ALDRI tvil.. Vil alltid være her for deg, og hater at du har det sånn!! Vil deg bare alt godt her i verden!

Skriv en ny kommentar

Susanne Karlsen

Susanne Karlsen

18, Moss

Jeg er en jente på 18 år. Jeg blogger om hverdagen min, det som interesserer meg og mye mer. Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt i kommentarfeltet. Eller på mail; susanne-93@hotmail.com :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits