Jeg trenger inspirasjon!

Da var jeg kommet hjem fra Kreta.. eller, det har jo blitt en stund siden det nå. Etter jeg kom hjem har jeg hatt så utrolig mye å gjøre, har omtrent ikke rukket å komme innenfor døra engang. Men nå har jeg landet, og er klar igjen.. både for bloggen, og skole og det som er egentlig. 

Jeg har ikke lagt inn bildene fra Kreta på pc'n min enda, men gjør det senere i dag tenker jeg. Akkurat nå er jeg ikk hjemme, så har ingen bilder her. Så dette blir et veldig kjedelig innlegg.. Men nå er jeg iallefall tilbake. 

Tenkte også å spørre om noen ideer til hva jeg kan blogge om fremover? Jeg trenger inspirasjon, og ideer! 

Blogges senere i dag. 

6 kommentarer

Mikatsu

21.aug.2011 kl.17:09

Håper du hadde det fint i Kreta:-)

Det som kan være lurt er at du blogger om ting du interesserer deg for, eller bare ting du kan si meningene dine om. Lander som oftest godt;-)

Estefani

21.aug.2011 kl.17:10

Hmm.. Kanskje du kan ha en spm runde?

Emmago

21.aug.2011 kl.17:10

Har også mye å gjøre, men har litt tid nå :)

Kan jeg ver så snill få kommentar tilbake ? Hvis du gjør det får du en til tilbake :)

-Emmago

benedicte

21.aug.2011 kl.17:12

Nå begynner jo skolen igjen; så fag, outfit, driver du med sport/musikk, min dag i bilder-innlegg.. Vet ikke jeg, noen forslag! :-))

Marit

21.aug.2011 kl.17:12

Hei hei:)

Jeg var også i Kreta :)

Du kan jo skrive om hva du skal ha på deg førsteskoledag, eller kanskje du kan legge ut hår tips ellerno. Du kan også skrive om viktige temaer. Sånn som mobbing og ditt syn på det. Har ikke lest bloggen din, men den virker god :) Håper du fikk litt ideer!

Karoe - Karoline <3

21.aug.2011 kl.18:02

Legg ut bilder fra Kreta og hvordan du hadde det :)

Skriv en ny kommentar

Susanne Karlsen

Susanne Karlsen

18, Moss

Jeg er en jente på snart 18 år. Jeg blogger om hverdagen min, det som interesserer meg og mye mer. Jeg har verdens beste kjæreste, som jeg også er forlovet med - forhåpentligvis snart samboere også.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits